Vores bæredygtighed

Hos Nicorette® er bæredygtighed en af vores kerneværdier, når det kommer til produktionen af udvalget af nikotinerstatningsprodukter.

At blive CO2-neutral

Carbon neutral

CO2-neutral

Lavet på en 100% CO2-neutral fabrik i Helsingborg, Sverige. Certificeret CO2-neutral Global Standard.

Vores fabrik i Helsingborg, Sverige* er Kenvues første CO2-neutrale anlæg. Denne status blev opnået og akkrediteret i 2017 og fornyet i 2021. Fabrikken blev certificeret som CO2-neutral for alle selvstændige faciliteter i form af produktion, lager samt forskning og udvikling. Dette betyder, at vi har været i stand til at reducere CO2-udledningen fra Helsingborg fra 5.012 tons CO2 om året til et rundt nul. Dette har vi gjort ved at forbedre effektiviteten og reducere energiforbruget, ligesom vi har gjort brug af energi fra bæredygtige og certificerede kilder så som fjernvarme og biogas.

Carbon emissions reduced

Reducere energiforbrug ved investering i teknologi.

Using excess heat

Bruge overskudsvarme fra andre fabrikker i området for at opvarme anlægget.

Reducing natural gas

Reducere gasforbruget ved at anvende biogas.

Reducing food waste

Reducere madspild ved at sælge overskudsmad til ansatte.

Hybrid or electric cars

Transportere materialer på anlægget med hybrid- eller elbiler.

Locked and secure bicycle parking

Låste og sikrede cykelparkeringspladser med FSC-certificerede grønne “tage”, som absorberer CO2.

Forest Stewardship Council certificeret (FSC)

Forest stewardship council ceritified

Nicorette® er forpligtet til at passe på miljøet ved at udvikle mere bæredygtige produkter og pakninger. Derfor kommer alt Nicorette®- forbrugerpap* fra FSC-certificerede skove.

Dette ses som den højeste standard inden for certificering af træ med standarder udviklet af en lang række interessenter, som inkluderer miljø- og menneskerettighedsaktivister og repræsentanter for skovbrug. Til dags dato tager FSC sig af over 211 millioner hektar land.

Sunde skove bidrager til at stabilisere klimaet, sikre en rig biodiversitet og sundhed for alle mennesker – og vi er stolte af at støtte deres beskyttelse.

* Bortset fra Nicorette® Invisi depotplaster, som forventes at implementere FSC-pap i den nærmeste fremtid.

Sustainable sourcing

Bæredygtige kilder

Alt pap, som anvendes til Nicorettes® forbrugerprodukter kommer fra certificerede bæredygtige skove.

Plastikreduktion

Genanvendt forbrugsplastik

PCR, også kaldet genanvendt forbrugsplastik, dækker hovedsageligt over plasttyperne PET, PP og HDPE, som ofte genanvendes og omdannes til at lave emballager. Kort fortalt, er det plastik, som får nyt liv.

Ved at bruge PCR-materialer, hjælper vi miljøet, da ny plastik uden genbrugte materialer generelt produceres fra fossilt brændsel. Dette betyder, at genbrug af plast har meget store fordele for miljøet.
Vores team arbejder på at implementere PCR-materialer i vores produkter i den nærmeste fremtid.

At blive polyvinylkloridfri (PVC-fri)

Polyvinylklorid er verdens tredje mest producerede plastikpolymer. PVC indvirker i høj grad på miljøet, fordi det påvirker ozonlaget og vandkilder. Vores team arbejder i øjeblikket på at fjerne PVC på vores produkter i den nærmeste fremtid.