Vores bæredygtighed

Hos Nicorette® er bæredygtighed en af vores kerneværdier, når det kommer til produktionen af udvalget af nikotinerstatningsprodukter.

Forest Stewardship Council certificeret (FSC)

Forest stewardship council ceritified

Nicorette® er forpligtet til at passe på miljøet ved at udvikle mere bæredygtige produkter og pakninger. Derfor kommer alt Nicorette®- forbrugerpap* fra FSC-certificerede skove.

Dette ses som den højeste standard inden for certificering af træ med standarder udviklet af en lang række interessenter, som inkluderer miljø- og menneskerettighedsaktivister og repræsentanter for skovbrug. Til dags dato tager FSC sig af over 211 millioner hektar land.

Sunde skove bidrager til at stabilisere klimaet, sikre en rig biodiversitet og sundhed for alle mennesker – og vi er stolte af at støtte deres beskyttelse.

* Bortset fra Nicorette® Invisi depotplaster, som forventes at implementere FSC-pap i den nærmeste fremtid.

Sustainable sourcing

Bæredygtige kilder

Alt pap, som anvendes til Nicorettes® forbrugerprodukter kommer fra certificerede bæredygtige skove.

Plastikreduktion

Genanvendt forbrugsplastik

PCR, også kaldet genanvendt forbrugsplastik, dækker hovedsageligt over plasttyperne PET, PP og HDPE, som ofte genanvendes og omdannes til at lave emballager. Kort fortalt, er det plastik, som får nyt liv.

Ved at bruge PCR-materialer, hjælper vi miljøet, da ny plastik uden genbrugte materialer generelt produceres fra fossilt brændsel. Dette betyder, at genbrug af plast har meget store fordele for miljøet.
Vores team arbejder på at implementere PCR-materialer i vores produkter i den nærmeste fremtid.

At blive polyvinylkloridfri (PVC-fri)

Polyvinylklorid er verdens tredje mest producerede plastikpolymer. PVC indvirker i høj grad på miljøet, fordi det påvirker ozonlaget og vandkilder. Vores team arbejder i øjeblikket på at fjerne PVC på vores produkter i den nærmeste fremtid.