Har du prøvet at stoppe før?

Du er ikke den eneste, der før har forsøgt at stoppe med at ryge, måske endda adskillige gange, uden at det er lykkedes. Det kan føles meget frustrerende. Et rygestop er en udfordring, men det er også en af de mest fantastiske ting, du kan gøre for dig selv, så giv ikke op. Vi hjælper dig på vej.

Husk – Et rygestop er aldrig for sent

Du begynder at høste de helbredsmæssige gevinster allerede inden for den første time efter, at du har slukket din sidste cigaret. Og du bliver sundere i løbet af de kommende dage og uger. Selv om du er 60 år, kan et rygestop forlænge dit liv.

Tag ved lære af dine tidligere forsøg

Brugte du nikotinerstatningsprodukter, da du sidst prøvede at stoppe? Undervejs i et rygestop kommer du ud for abstinenssymptomer som nikotintrang, angst, hovedpine og dårligt humør. Nikotinerstatningsprodukter, som fx Nicorette® QuickMist mundspray kan afhjælpe symptomerne og støtte dig i kampen mod rygetrangen. Nicorette® kan øge dine chancer for et succesfuldt rygestop sammenlignet med, hvis du bruger ren viljestyrke.

Prøv Nicorette® kombinationsbehandling

Giv dig selv de bedste chancer for at blive helt røgfri*

*sammenlignet med, at du kun bruger ét erstatningsprodukt. Kombinationsbehandlingen omfatter Nicorette® nikotinplaster plus et af vores fleksible nikotinerstatningsprodukter.

Hvad er det rigtige at gøre, hvis du har røget en cigaret?

Hvis du er faldet i, er der hjælp at hente til at komme tilbage på det røgfrie spor. Tilbagefald sker, så vær ikke for hård ved dig selv. Det vigtigste er, at du ved, hvordan du håndterer tilbagefaldet. Hvis du jævnligt får tilbagefald, er det en god ide at tjekke vores guide til, hvordan du kommer tilbage på sporet.