HVORDAN DU STOPPER I DIT EGET TEMPO

Man stroking a dog outdoors

At stoppe med at ryge kan være en udfordring, og vejen til en røgfri fremtid er altid individuel. Så uanset, om du beslutter dig for at stoppe fra den ene dag til den anden, eller gradvist trapper ned, er det vigtigt at du vælger den tilgang, der fungerer bedst for dig.

Vil du trappe gradvist ned?

Hvis du overvejer at trappe dit cigaretforbrug gradvist ned, kan du skrive dig disse ting bag øret:

  • At reducere det antal cigaretter, du ryger, er et positivt skridt på vejen mod at stoppe.
  • Eftersom du stadig ryger cigaretter, kan du muligvis føle, at det bliver sværere at stoppe på den lange bane.
  • Du bliver ved med at skade dit helbred, og bruger penge på at ryge, indtil du stopper en gang for alle.
  • Når du stopper gradvist, får du mulighed for at nedbryde din vane lidt efter lidt.

Hvordan nedtrapning virker

At stoppe ved at trappe ud af dit tobaksforbrug er en metode, hvor du gradvist reducerer antallet af cigaretter, samtidig med, at du håndterer din rygetrang og dine abstinenser med et produkt fra Nicorette, indtil du er klar til at stoppe helt.

Hvorfor ikke sigte efter at stoppe med at ryge i løbet af seks måneder? Alle har deres egen rejse, så sæt et mål, som er opnåeligt for dig.

Pack of 2mg Nicorette Gum

Vil du stoppe med det samme?

Allerede ved første dag som røgfri, kan du begynde at høste sundhedsgevinsterne. Fra den ene dag til den anden vil du opleve flere fordele. Fx kan din smagssans være forbedret efter bare to dage, og efter tre dage har du formodentlig mere energi. Et brat farvel til cigaretterne kommer dog til at teste din viljestyrke. Vi er her for at hjælpe dig!

Find råd til at hjælpe dig med at bekæmpe din rygetrang

At stoppe med at ryge er hårdt, og det er helt normalt, at du føler dig irritabel og frustreret, mens du prøver at stoppe, specielt i starten. Bare rolig – Nicorettes® produkter kan hjælpe dig med at håndtere disse abstinenser, så de svære følelser snart aftager.

Ligesom du kan håndtere din rygetrang og abstinenser med et Nicorette® produkt, kan du lære, hvad der udløser din rygetrang og dermed undgå de situationer, eller forberede dig på at møde de situationer eller begivenheder som udløser din rygetrang. Lær hvordan du bekæmper din rygetrang.