Hvor meget kan du spare?

Beregn, hvor mange penge, du kan spare, hvis du stopper med at ryge.

DKK 0
Hvad giver du for en pakke cigaretter?

DKK 0.00

Hvor mange cigaretter ryger du cirka om dagen?

# 0

 

 

Den første uge

 

Den første måned

 

De første 6 måneder

 

Det første år

 

5 år

 

Rygestopberegner

A coin being placed in a piggy bank

Hver cigaret, som du ikke ryger er lig med flere penge på kontoen. Vores rygestopberegner giver dig en ide om, hvor mange penge det kan blive til fra den første uge og hele det første år, uden tobak.

Måske koster en cigaret umiddelbart ikke ret meget, men det løber alligevel hurtigt op, uanset om du ryger 5, 10, 15, 20 eller mere om dagen. Og hvis du har har røget blot i få år, vil du sikkert blive overrasket over, hvor mange penge du har brugt på rygning. Tjek vores rygestopberegner, og se hvor meget du kan spare.

Hvad koster det at ryge?

I øjeblikket er gennemsnitsprisen for en pakke med 20 cigaretter 60 kr. Det er 3 kr. pr. cigaret.

Two women carrying bags talking outdoors

Hvad din konkrete udgift til rygning er, afhænger af dine rygevaner. For eksempel:

  • Hvad ryger du – cigaretter, rulletobak eller cigarer
  • Hvor meget ryger du om dagen/ugen
  • Hvad er dit yndlingsmærke
  • Ekstraudstyr – rullepapir, filtre, lightere

 

Udgifter til rygning har været stigende de sidste mange år, og den tendens ser ud til at fortsætte. I 2000 var gennemsnitsprisen for 20 cigaretter 32 kr. I dag er prisen på 20 smøger næsten fordoblet. Rygere bruger flere penge på cigaretter end nogensinde, og der er ikke udsigt til, at omkostningen vil falde i fremtiden. Det er endnu en god grund til at stoppe nu.

Hvor mange penge kan du spare ved at stoppe med at ryge?

Den gode nyhed er, at så snart du beslutter dig for at holde op, kan du mærke de økonomiske fordele. Vores rygestopberegner giver dig en god fornemmelse af, hvad du kan spare hver uge, måned og år.

Selv om du bruger penge på nikotinerstatningsprodukter undervejs i dit rygestop, bliver det i sidste ende billigere end at ryge. Og så snart du er røgfri, bruger du heller ikke penge på andre ting, der er rygerelateret.

Der vil ikke gå længe, før du kan mærke de ekstra penge på kontoen. At se, hvordan pengene vokser, kan være en stærk motivation til at blive på sporet og nå dine røgfri mål.

Hvordan vil du bruge de penge, du har sparet ved at holde op?

Woman and three children playing in the sea

Du kan bruge de penge, du sparer ved ikke længere at ryge, på lige hvad du vil. Uanset, hvor meget eller hvor lidt du plejede at ryge, vil du spare tusindvis af kroner på bare få måneder og endnu mere efter et år.

Du kan for eksempel bruge de ekstra penge på

  • En udenlandsrejse med familien
  • Ny bil
  • Forbedringer i dit hjem;
  • Et kæledyr
  • At dyrke din passion – uanset om det er sport, musik, kunst eller noget helt fjerde

Sæt dig et sparemål – det er en god måde at holde motivation og blive på sporet. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor hurtigt du når dine økonomiske mål, når du har kvittet cigaretterne.

Begynd din rejse mod en røgfri fremtid med Nicorette® produkter

Begynd din rejse mod en røgfri fremtid med Nicorette® produkter til rygestop som en hjælp. Produkterne vil give dig en lavere dosis nikotin end cigaretter gør, hvilket vil hjælpe dig med at modstå dine nikotinabstinenser. Produkterne kan hjælpe med at reducere de udfordringer der kan komme med abstinenssymptomer. Hvis du bruger et nikotinplaster sammen med et andet hurtigtvirkende produkt, kan du forbedre dine chancer for at stoppe med at ryge. Kombinationsbehandlingen er for storrygere, for dem, der før har forsøgt at holde op og for dem, der stadig føler en uimodståelig rygetrang, selv om de bruger ét produkt. Du kan bruge et nikotinplaster til at tage den underliggende trang sammen med et hurtigtvirkende produkt som fx tyggegummi, mundspray eller en inhalator, som vil tackle den pludselige rygetrang. Det kan være den rette vej at vælge til et succesfuldt rygestop. Det er gode nyheder både for dit helbred og for din sundhed. Så kom godt afsted på din rejse mod en røgfri fremtid ved at finde det Nicorette® produkt, der er det rigtige for dig.

mask-group-savings.webp