OM NICORETTE®

Man holding a packet of gum

Vores formål

At stoppe med at ryge er en af de mest fantastiske ting, du kan gøre for dit helbred. Men det er også en af de mest udfordrende. Derfor tilbyder Nicorette en række forskellige produkter, information og rådgivning, som kan give dig den støtte og motivation, du har brug for, for at holde fast i dit rygestop.

Vi har været førende inden for udviklingen af nikotinerstatningsprodukter i mere end 40 år.

Vores mål er altid at møde de højeste kvalitetsstandarder, og alle vores produkter er udviklet for at leve op til farmaceutiske standarder. Bryd vanen og bliv røgfri sammen med Nicorette®.

Vores vision

Nicorettes® vision er at hjælpe dig med at leve et sundt liv ved at støtte dit valg om at stoppe fuldstændig med at ryge.

Vi er med hele vejen – uanset, om du vil skære ned eller stoppe helt med at ryge. Det gør vi ved at tilbyde information og støtte på hvert skridt af din rejse. Dette inkluderer:

At forberede dig på at stoppe
At støtte undervejs på din rygstoprejse
At hjælpe efter du er blevet røgfri

Læs mere om Nicorettes® produkter, som hjælper dig ud på din rejse mod en røgfri fremtid og støtter dig i at blive røgfri – det er klinisk bevist.

Vores historie

Submarine displaying Swedish flag

I mere end 40 år har Nicorettes® produkter hjulpet mennesker med at blive røgfri. Men Nicorettes® historie går endnu længere tilbage.

I 1967 arbejdede to læger – Claes Lundgren og Stephan Lichtneckert – fra Lund i Sverige for Leo Pharmacia. De fik idéen til et nyt produkt, som kunne reducere nikotinabstinenser.

På det tidspunkt påvirkede nikotintrang koncentrationsniveauet hos både ubåds- og flypersonale. Lægernes idé gik ud på at tilbyde en løsning – et tyggegummi, der indeholdt nikotin, men ikke de andre indholdsstoffer, som findes i cigaretter.

Det tog års forskning og udvikling, men i 1978 blev det første nikotintyggegummi lanceret i Schweiz.

Mellem 1990 og 2008 blev flere Nicorette®-produkter lanceret, inklusive nikotinplaster, inhalator og mikrotab.

Mellem 2011 og 2018 kom lanceringen af Nicorette® mundspray og sugetabletter efterfulgt af sugetabletter og mundspray med frugtsmag.

I dag er Nicorettes® produkter tilgængelige i mere end 50 lande rundt om i verden. Og vi fortsætter med at forske, udvikle og producere nye produkter, hvor der er klinisk dokumentation for, at de kan hjælpe dig med at blive røgfri.

Tidslinje for Nicorette®-produkter:
• 1967: Claes Lundgren og Stephan Lichtneckert får idéen til nikotintyggegummi.
• 1978: Det første nikotintyggegummi bliver lanceret for forbrugere i Schweiz.
• 1980: Nicorette® bliver registreret som medicin i England.
• 1990’erne: Nicorette®-produkter bliver lanceret som håndkøbsmedicin.
• 2011: Nicorette® mundspray kommer i handlen.
• 2011-2018: Nicorette® sugetabletter kommer på markedet.
• 2018: Sugetabletter og mundspray med frugtsmag fra Nicorette® bliver tilgængelige.