RYGESTOP ABSTINENSER

Woman looking tired

At beslutte sig for at stoppe med at ryge kan være skræmmende, men hvis du ved, hvad du kan forvente, kan du forberede dig, og føle, at du har kontrollen! Vi hjælper dig.

Rygetrang

Efter du er stoppet med at ryge, kan du alligevel få lyst til en cigaret. Vi forstår, at det kan være svært at stå imod, når rygetrangen melder sig! Den gode nyhed er, at hvis du forbliver røgfri, vil trangen opstå sjældnere og sjældnere.

Der er et par ting, du kan gøre, for at hjælpe med at modstå denne trang:

Hjælp dig selv ved at lindre trangen med et Nicorette® produkt. Hvis trangen rammer dig, mens du er ude med dine venner, hvorfor så ikke prøve et af vores produkter Nicorette® tyggegummi, Nicorette® sugetablet eller Nicorette® QuickMist mundspray.

Læs vores bedste råd til, hvordan du bekæmper rygetrangen så du kommer godt igennem dit rygestop.

Andre abstinenser

Du vil måske også opleve andre abstinenssymptomer såsom uro, frustration, nedsat koncentration, øget appetit og dårligt humør. Først og fremmest skal du ikke gå i panik. Disse symptomer er nemlig helt normale, når du stopper med at ryge, og de vil aftage med tiden! Faktisk er abstinenserne som regel værst den første uge, efter du er stoppet, så prøv at komme igennem denne første svære uge – hvorfor ikke prøve udfordringen Nicorette® ”En uge uden røg”.

Ud over dette kan nikotinerstatningsprodukter som Nicorette® hjælpe med at lindre symptomerne, så du kan fortsætte din dag.

Find de rette produkter for dig.