Mand og kvinde cykler

Forbered dig til at holde op med at ryge


Vi vil gerne hjælpe dig med at holde op med at ryge ved at give dig de oplysninger, redskaber og den støtte, du har brug for. Her finder du sandheden om at holde op med at ryge og nikotinprodukter til rygestop. Du kan læse vores bedste råd, få mere at vide om de forskellige fordele ved at holde op med at ryge, og så kan du endda regne ud, hvor mange penge du kan spare. Kickstart din fantastiske rejse i dag!

Eldre ektepar holder hender, går ved marinaen

Har du tidligere forsøgt at holde op med at ryge?

Vi forstår, at du måske tidligere har forsøgt at holde op med at ryge, og det er derfor, vi har samlet nogle gode råd til at hjælpe dig med at gøre dette forsøg til en succes!

Bord i fugleperspektiv, med sjekkliste, penn og kaffekrus

Myter og fakta om nikotin

Mener du, at en kold tyrker er den mest effektive måde at holde op med at ryge på? Er du nervøs for, om du blot erstatter en afhængighed med en anden? Få flere oplysninger, så du kan planlægge dit rygestop på en god måde.

2 menn som går og snakker i skogen

Kendsgerningerne om rygestop

Tror du, at det vil stresse dig at holde op med at ryge? Tænker du, at det er for sent at holde op, og at skaden allerede er sket? Vi vil gerne give dig fakta omkring rygestop.

10 tips för att sluta röka

10 gode råd til rygestop

Vi forstår, at en af de største udfordringer, du kan komme ud for, er at holde op med at ryge. Disse gode råd hjælper dig med at blive på sporet og bevare motivationen.

Kvinne som løper ved havet

Fordele ved at holde op med at ryge

Har du nogensinde tænkt på, hvad der sker med din krop, når du holder op med at ryge? Få mere at vide om alle fordelene ved at holde op med at ryge.

Nikotinabstinenser – hvad kan du forvente?

Når du er holdt op med at ryge, kan du opleve symptomer på nikotinabstinenser, og det er helt normalt. Vi har samlet nogle oplysninger og gode råd, der kan hjælpe dig igennem!

Eldre par smiler

Etablering af et netværk, der kan støtte dig, når du holder op med at ryge

For nogle mennesker er det, der skal til for at blive på sporet, at have venner, familie eller endda eksperter at støtte sig til, når de holder op med at ryge. Sådan etablerer du et netværk til støtte ved rygestop.

Rygestopberegner

Regn ud hvor meget du kan spare ved at holde op med at ryge med vores rygestopberegner.

Rygning og graviditet

Det vil gavne både dig og dit barn, hvis du holder op med at ryge, når du er gravid.