NICORETTE®
 • Skær gradvist ned med NICORETTE® og hold så helt op

  Skær ned og stop

  Rygere er lige så forskellige som andre mennesker. Det gælder både deres rygevaner og deres personlige grunde til at ville stoppe. Der er også forskel på den måde, de ønsker at blive røgfri på ...

  En nedtrapning med NICORETTE® passer til dig, der ikke kan eller vil stoppe helt fra den ene dag til den anden. Metoden øger din motivation og hjælper dig til med tiden at blive helt røgfri.

  Hvad indebærer det at trappe ned med NICORETTE®?

  Med NICORETTE® kan du skære dit cigaretforbrug ned til under 50%, fordi du kun skal undvære røgen - ikke nikotinen. NICORETTE® indeholder nemlig nikotin, der lindrer rygetrangen. Hvis du trapper ned uden NICORETTE®, risikerer du at finde cigaretpakken frem alligevel, når trangen til at ryge bliver for voldsom. Du vil også ubevidst suge dybere på de ”tilladte” cigaretter og på den måde øge indtaget af giftige stoffer fra røgen.

  Hvordan fungerer det at trappe ned med NICORETTE®?

  Visse cigaretter nyder du, andre ryger du mest af gammel vane. Hvorfor ikke begynde med at droppe ”vanecigaretterne” og erstatte dem med NICORETTE®, indtil du føler dig i stand til at stoppe helt?

  ”For every cigarette there’s a NICORETTE®

  Det er klinisk bevist, at NICORETTE® Tyggegummi, Inhalator, Microtab eller Næsespray kan hjælpe dig med at trappe cigaretforbruget ned, så du ender med at blive helt røgfri – blandt andet fordi du får lettere ved at forestille dig en hverdag uden cigaretter, når du har mærket, hvordan NICORETTE® kan lindre rygetrangen. Find det produkt, der passer dig bedst, ved at klikke i menuen til venstre.

  4 trin mod et rygestop

  Vores 4 enkle trin til at skære ned gør det lettere for dig at reducere antallet af cigaretter, som du ryger i løbet af 6 - 9 måneder med NICORETTE®.

  1. trin
  Begynd nedtrapningen
  (0-6 uger)*

  Sæt dig et mål for, hvor mange cigaretter, du vil skære væk – og en dato for, hvornår du skal have klaret det (du bør mindst reducere din rygning med 50%).

  Hvis du plejer at ryge 15-16 cigaretter om dagen, kan dit mål være at erstatte 8 af dem med NICORETTE® Tyggegummi, Inhalator, microtab eller Næsespray. Alle 4 produkter har klinisk dokumentation for at kunne hjælpe dig med at trappe ned og på sigt blive helt røgfri.

  *Tal med din læge eller apoteket, hvis det ikke er lykkedes dig at skære ned efter 6 uger.

  2. trin
  Ryg mindre og mindre
  (6 uger – 6 måneder)*

  Fortsæt med at skære ned på antallet af cigaretter.

  Brug NICORETTE® Tyggegummi, Inhalator, microtab eller Næsespray efter behov, når du føler trang til at ryge.

  Du vil mærke, at din rygetrang bliver mindre i takt med, at du trapper ned. I stedet for 7 eller 9 cigaretter om dagen, bør du nu kun ryge 3 eller 4, inden du stopper helt. Husk at der er forskel på rygere, så trap ned i dit eget tempo.

  *Tal med din læge eller apoteket, hvis det ikke er lykkedes dig at skære yderlige ned efter 6 måneder.

  3. trin
  Hold op med at ryge
  (i løbet af 9 måneder)*

  Nu burde du alt andet lige være klar til at droppe cigaretterne helt. Det er stadig en svær beslutning, men husk at trangen til en cigaret kan holdes nede med NICORETTE®. Fortsæt med at bruge NICORETTE® Tyggegummi, Inhalator, microtab eller Næsespray til at dæmpe rygetrangen, når melder sig.

  *Tal med din læge eller apoteket, hvis du stadig ryger efter 9 måneder.

  4. trin
  Hold op med at bruge NICORETTE®
  (i løbet af 12 måneder)

  Det er lykkedes dig at trappe ned og holde op med at ryge. Nu er det tid til at gøre det samme med NICORETTE®.

  Skær gradvist ned på brugen af NICORETTE® og stop helt inden for 3 måneder efter dit rygestop. Gem lidt Tyggegummi, Inhalator, microtab eller Næsespray, hvis du alligevel pludselig skulle blive ramt af rygetrang i de kommende uger.

  Hvordan virker det?

  Hvordan virker NICORETTE® i skær-ned-og-stop-programmet?

  Når du bruger NICORETTE® Tyggegummi, NICORETTE® Inhalator eller NICORETTE® Sugetabletter i stedet for at ryge en cigaret, så reduceres din rygetrang, indtil du er klar til at holde helt op.

  NICORETTE® Tyggegummi og NICORETTE® Inhalator eller NICORETTE® Sugetabletter kan bruges som en del af ‘skær-ned-og-stop-metoden’ til at holde helt op med at ryge.

  Du bør forsøge at holde helt op med at ryge, så snart du føler dig parat, dog senest 6 måneder efter, at du har startet behandlingen. Hvis du ikke har været i stand til at gøre et helhjertet forsøg på at holde op med at ryge inden for 9 måneder efter, at du har startet behandlingen, bør du opsøge professionel hjælp.

  Indeholder nikotin. Kræver viljestyrke. Læs altid etiketten.