2 hender som setter sammen 2 puslespillbiter med sol i bakgrunnen

NICORETTE® ekstra støtte

Er du storryger? Eller har du tidligere forsøg at holde op med at ryge ved brug af et enkelt nikotinprodukt? Så kan en kombination af 2 NICORETTE® produkter være den rigtige løsning for dig!

Du kan fordoble dine chancer for at holde op med at ryge ved at bruge NICORETTE Invisi plaster i løbet af dagen og et andet nikotinprodukt, som fx NICORETTE® QuickMist mundspray, tyggegummi eller sugetabletter som ekstra støtte, når den værste nikotintrang melder sig.

3x større sandsynlighed for at holde op

Forskning viser, at du har 3 gange større sandsynlighed for helt at holde op med at ryge hvis du bruger 2 nikotinprodukter sammenlignet med kun at bruge viljestyrke.

Sådan virker ekstra støtte med Nicorette

NICORETTE® Invisi plaster giver dig vedvarende støtte hele dagen mod nikotintrangen, mens det ekstra NICORETTE® produkt giver ekstra støtte til lindring af pludselig rygetrang, der kan opstå i dagens løb.

Alternativt kan du bruge Nicorette Invisi plaster med 2mg tyggegummi, 2mg sugetablet, inhalator eller Microtab.

Hvem kan have gavn af brug af 2 NICORETTE produkter?

Hvis du er storryger eller tidligere har forsøgt at holde op med at ryge, kan en kombination af 2 NICORETTE® produkter være den rigtige støtte for dig.

Tal med din læge, en rygestoprådgiver eller dit apotetk for at finde ud af, om brug af 2 NICORETTE er det rigtige for dig.

 

Myter och fakta om nikotin

Myter og fakta om nikotin

Er du nervøs for, om du blot erstatter en afhængighed med en anden? Mener du, at en kold tyrker er den mest effektive måde at holde op med at ryge på? Få flere oplysninger, så du kan planlægge dit rygestop på en god måde.

Find det rigtige produkt til dig

Svar på nogle korte spørgsmål for at finde det rigtige produkt til dig.