Mann i parkert bil som åpner tyggegummipakning

Nikotinabstinenser – hvad kan du forvente?

Det kan være en skræmmende beslutning af holde op med at ryge. Men hvis du ved, hvad du kan forvente, når du stopper, kan du være forberedt og føle, at du har kontrol over tingene! Vi vil gerne hjælpe dig.

  • Trangen til en cigaret
    Når du er holdt op med at ryge, kan trangen til en cigaret komme over dig, og vi kan sagtens forstå, at det kan være svært at være stærk, når rygetrangen melder sig! Den gode nyhed er, at efterhånden som du holder dig røgfri, vil denne trang opstå sjældnere og sjældnere. Der er et par ting, du kan gøre for at modstå denne trang:
  1. Afhjælp rygetrangen med et NICORETTE® produkt. Hvis rygetrangen melder sig, kan du jo prøve vores fleksible produkter: NICORETTE® tyggegummi, NICORETTE® sugetabletter eller NICORETTE® QuickMist mundspray
  2. Læs vores bedste råd til hvordan du overvinder nikotintrangen, så du kan prøve at slippe for trangen til en cigaret fremover.
  • Andre symptomer på abstinenser
    Det er muligt, at du oplever andre symptomer på nikotinabstinenser som uro, frustration og nedtrykthed. Først og fremmest skal du lade være med at gå i panik, for disse symptomer er helt normale, når du holder op med at ryge, og de aftager med tiden! Det er faktisk sådan, at de sædvanligvis er værst den første uge efter du er holdt op med at ryge. Desuden kan nikotinprodukter, som fx NICORETTE®, afhjælpe disse abstinenser, så du kan fungere som normalt. Find det rigtige produkt til dig.
10 tips för att sluta röka

10 gode råd til rygestop

Vi forstår, at en af de største udfordringer, du kan komme ud for, er at holde op med at ryge. Disse gode råd hjælper dig med at blive på sporet og bevare motivationen.

2 menn som går og snakker i skogen

Kendsgerningerne om rygestop

Tror du, at det vil stresse dig at holde op med at ryge? Tænker du, at det er for sent at holde op, og at skaden allerede er sket? Vi vil gerne give dig fakta omkring rygestop.