Mann ser ut av døren

Hvad skal du gøre, hvis du ryger en cigaret?

Hvis du får et tilbagefald, skal du ikke dømme dig selv for hårdt. Vi ved, det kan føles som et stort tilbagefald, men det er bedre at acceptere det og komme videre. Vi har samlet nogle gode råd til at hjælpe dig tilbage på sporet!

 • Du skal forstå, at det at holde op med at ryge er en læringsproces.
  Husk, at du kan sammenligne et rygestop med at lære at cykle. Det kan godt være du falder, men det er vigtigt at komme op igen. Det er sådan, vi lærer det, og den samme logik gælder for at holde op med at ryge.
 • Prøv at forstå, hvad der fik dig til at falde i, og planlæg så hvad du kan gøre anderledes.
  En stor del af at holde op med at ryge er at finde ud af, hvad der giver dig lyst til at ryge. Ved at kende den udløsende faktor, kan du lære at undgå den næste gang. Vi har samlet nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at undgå rygetrangen.
 • Mind dig selv om dine mål.
  Tænk på de gode ting, der er sket, siden du holdt op med at ryge, og mind dig selv om, hvorfor du oprindeligt holdt op med at ryge. Eller endnu bedre, skriv dem ned og hæng dem op et sted, så du minder dig selv om dem. Husk, at du gør noget helt fantastisk!
 • Tal med nogen i dit netværk.
  Opsøg støtte, mens du kommer tilbage på sporet, og fortæl om, hvordan du har det. At tale om det kan måske også få dig til bedre at forstå, hvorfor det gik galt, og hvordan du undgår det i fremtiden.
 • Tjek doseringen af dit NICORETTE® produkt.
  Det kan være den skal tilpasses for at afhjælpe din nikotintrang. Find oplysninger i vores produktsider om, hvad din dosering bør være på grundlag af, hvor mange cigaretter du røg. Hvis du er i tvivl om hvad den bedste dosis er for dig, så tal med din læge om det.
2 henkilöä ulkona talon luona, naisen laittaessa kätensä miehen olkapäälle

Overvind din trang til nikotin

Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du kan undgå rygetrangen og lette abstinenserne.

Mand der bruger tablet på café

Rygestopberegner

Regn ud hvor meget du kan spare ved at holde op med at ryge med vores rygestopberegner.