Ældre par der smiler

Etablering af et netværk, der kan støtte dig, når du holder op med at ryge

Vi forstår, at det kan være svært at holde op med at ryge. Der vil være tidspunkter, hvor du har brug for moralsk støtte. At have nogen at støtte sig til i et svagt øjeblik kan være lige præcis det, der holder dig på rette spor. Her er vores forslag til etablering af et netværk, der kan støtte dig, når du holder op med at ryge.

 • Gå på jagt efter en, der vil holde op med at ryge samtidig med dig
  Tal med en ven eller en kollega der ryger og find ud af, om de har lyst til at tage udfordringen op sammen med dig! En ven, der også holder op med at ryge, har større forudsætninger for at forstå, hvad du gennemgår, end en partner eller venner der ikke ryger. Denne ven eller kollega gennemgår de samme følelser, den samme trang og de samme vanskeligheder, så du kan få støtte, når du har brug for det.
 • Slut dig til en lokal gruppe 
  Spørg på dit lokale apotek eller hos din læge, om der er et rygestopkursus, du kan deltage i, eller søg på nettet efter et kursus i dit område.
 • Ring til rygestoplinien
  Ring til Rygestoplinien 80313131. Stoplinien er finansieret af Sundhedsstyrelsen og tilbyder gratis og landsdækkende telefonrådgivning om rygestop.
 • Start en blog
  Hvorfor ikke starte en blog om din rejse mod at holde op med at ryge? Jævnlige opslag om dine fremskridt er en fantastisk måde at dele dine op- og nedture på, og denne forpligtelse vil være en fin motivation for dig til at holde fast!
Myter och fakta om nikotin

Myter og fakta om nikotin

Er du nervøs for, om du blot erstatter en afhængighed med en anden? Mener du, at en kold tyrker er den mest effektive måde at holde op med at ryge på? Få flere oplysninger, så du kan planlægge dit rygestop på en god måde.

10 tips för att sluta röka

10 gode råd til rygestop

Vi forstår, at en af de største udfordringer, du kan komme ud for, er at holde op med at ryge. Disse gode råd hjælper dig med at blive på sporet og bevare motivationen.