2 personer som sykler i fjellet med solbriller og hjelm

Er du klar til at holde helt op med at ryge?

Vi mener, at en af de mest fantastiske ting, du nogensinde kan gøre, er at holde op med at ryge. Men vi ved også, at det er en af de sværeste. Vi vil gerne hjælpe dig.

Helbredsfordelene ved at være røgfri begynder allerede den første dag. Du vil opleve mange fantastiske fordele, når du holder helt op med at ryge. For eksempel forbedres din smagssans efter kun 2 dage, og efter 3 dage kan du mærke, at du har mere energi. Men at holde helt op med at ryge kan kræve mere end din viljestyrke... og det er her, vi kan hjælpe dig.

Find nyttige råd, der hjælper dig med at bekæmpe rygetrangen

Det er svært at holde op med at ryge, og det er helt normalt, at man kan blive irritabel og frustreret – især i begyndelsen.

Men bare rolig – NICORETTE® produkter kan hjælpe dig med at håndtere disse abstinenser, så du hurtigt bliver i meget bedre humør.

Udover at bekæmpe rygetrangen og abstinenserne med et NICORETTE® produkt, kan du også lære noget om, hvad der udløser rygetrangen, så du kan undgå disse situationer eller være forberedt på dem, når de opstår.

Få mere at vide om, hvordan du overvinder trangen til nikotin

Nicorette nikotin sugetabletter, tyggegummi og mundspray pakker

Find det rigtige produkt til dig

Svar på nogle korte spørgsmål for at finde det rigtige produkt til dig.

Vill du sluta röka gradvis?

Vil du gradvist holde op med at ryge?

Lær hvordan du bryder dit rygestop ned i overskuelige dele. Du kan nedsætte forbruget af cigaretter, samtidig med at du håndterer rygetrangen og abstinenserne med NICORETTE® tyggegummi, NICORETTE® sugetabletter eller NICORETTE® inhalator.