2 kvinnor i parken springer med vattenflaskor, med solen i bakgrunden

Kontroller din vægt

Vi ved, at mange mennesker er bekymrede for at tage på, når de holder op med at ryge. For at kunne kontrollere din vægt er det en god ting at vide, hvordan din krop ændrer sig, og hvordan vores produkter kan hjælpe.

Nikotin påvirker dit stofskifte og din appetit

Nikotin (et stof der findes i cigaretter og nikotinprodukter) øger dit stofskifte, så kroppen hurtigere forbrænder kalorier, og sænker din appetit. Hvis du holder op med at ryge, kan dit stofskifte falde, hvilket betyder, at kroppen er længere tid om at forbrænde kalorier. Nikotinen i vores produkter kan hjælpe dig til at holde vægten, når du holder op med at ryge, så find det rigtige produkt til dig.

God råd til hvordan du holder vægten

Hvis du følger disse enkle råd, kan det hjælpe dig med at undgå vægtforøgelse, når du holder op med at ryge:

  • Få motion med jævne mellemrum. Prøv at gå eller cykle på arbejde eller når du skal møde dine venner. Du kan også starte på et motionshold.
  • Overvind at blive overrasket af sult ved altid at have sunde lækkerbiskner ved hånden. Nødder, tørret frugt, frisk frugt og grøntsagsstave er velegnede.
  • Spis mindre portioner mad, indtil dit stofskifte er stabiliseret. Husk, at det tager 20 minutter, før du føler dig mæt efter at have spist, så hold en pause (gå en tur) efter hovedmåltidet og se, om du stadig er sulten efter en halv time. Hvis du er, så tag nogle af de sunde lækkerbiskner.
  • Prøv at lave mad efter sunde opskrifter
  • Begræns dit alkoholforbrug
10 tips för att sluta röka

10 gode råd til rygestop

Vi forstår, at en af de største udfordringer, du kan komme ud for, er at holde op med at ryge. Disse gode råd hjælper dig med at blive på sporet og bevare motivationen.

Mand der bruger tablet på café

Rygestopberegner

Regn ud hvor meget du kan spare ved at holde op med at ryge med vores rygestopberegner.