Eldre ektepar holder hender, går ved marinaen

Har du tidligere forsøgt at holde op med at ryge?

Vi forstår, at du tidligere har forsøgt at holde op med at ryge, måske endda flere gange, og det kan være frustrerende! Det er svært at holde op med at ryge, men det er også en af de bedste ting, du kan gøre for dig selv, så giv ikke op! Vi vil gerne hjælpe dig.

Husk — det er aldrig for sent

Helbredsfordelene ved at holde op med at ryge melder sig inden for den første time, og i de efterfølgende dage og uger vil du opleve at du bliver sundere og sundere. Om du så først stopper, når du er 60 år, så kan det stadig bidrage til at give dig nogle ekstra leveår. Få mere at vide om de forskellige sundhedsfordele, der er ved at holde op med at ryge.

Lær af dine tidligere rygestopforsøg

Hvis du tidligere er holdt op med at ryge, så tænkt på det som noget positivt! Du kan bruge alt det, du lærte sidste gang, til at sikre, at det bliver anderledes denne gang.

  • Var der nogen, der støttede dig?
    Brugte du nikotinprodukter under dit sidste forsøg på at holde op med at ryge? Havde du forskellige symptomer på abstinenser, såsom trang til nikotin, uro, hovedpine eller dårligt humør, da du holdt op med at ryge? Nikotinprodukter som NICORETTE® kan lindre disse nikotinabstinenser og hjælpe dig med at bekæmpe rygetrangen. Faktisk kan NICORETTE® QuickMist mundspray fordoble dine chancer for et vellykket rygestop, fremfor hvis du kun bruger din viljestyrke. Hvorfor ikke prøve at kombinere to NICORETTE produkter og få maksimal støtte?.
  • Ved du, hvad du skal gøre, hvis du ryger en cigaret?
    Hvis du får tilbagefald denne gang, er vi her for at hjælpe dig med at komme tilbage på sporet. Tilbagefald kan ske, så vær ikke for hård ved dig selv! Det, der er vigtigst for dig at vide, er hvordan du håndterer et tilbagefald.
  • Kendte du disse 10 gode råd til at holde op med at ryge?
    Havde du nok råd med på rejsen, da du sidst forsøgte at holde op med at ryge? Vi har sammensat en liste med 10 gode råd som hjælp til dig.
Myter och fakta om nikotin

Myter og fakta om nikotin

Er du nervøs for, om du blot erstatter en afhængighed med en anden? Mener du, at en kold tyrker er den mest effektive måde at holde op med at ryge på? Få flere oplysninger, så du kan planlægge dit rygestop på en god måde.

10 tips för att sluta röka

10 gode råd til rygestop

Vi forstår, at en af de største udfordringer, du kan komme ud for, er at holde op med at ryge. Disse gode råd hjælper dig med at blive på sporet og bevare motivationen.