Bæredygtighed

Nicorette® mission om bæredygtighed

Vi hjælper mennesker der gerne vil holde op med at ryge, så de kan frigøre sig fra tobak og nikotin og i sidste ende skabe en verden hvor der ikke er brug for nikotinerstatning. Samtidig vil vi tage hensyn til miljøet.

 

nic_sustainability_heat_v6_1.png

Bilde som viser Nicorette-fabrikken og dens karbonnøytralitet

CO2-neutral fabrik

Vi er stolte af, at vores fabrik i Helsingborg i Sverige* er blevet certificeret af en uafhængig myndighed som CO2-neutral for alle energikilder, der anvendes i forbindelse med:

  1. Fremstilling
  2. Lager
  3. Forskning og udvikling

Det betyder, at vi har kunnet reducere CO2-udledningen i Helsingborg fra 5012 tons CO2 om året til et rundt nul. Det svarer til, at der kører 1000 biler mindre på vejene**! Vi har opnået dette ved at forbedre energiudnyttelsen og reducere den mængde energi, vi anvender, og ved at anvende energi fra bæredygtige og certificerede kilder såsom fjernvarme og biogas.

Mindre plastik

Vi reducerer den mængde plastik, vi anvender til vores produkter, samtidig med at vi overholder de lovmæssige krav der er till fremstilling af vores produkter.

Det er ikke altid let at finde alternative bæredygtige materialer, der kan benyttes til fremstilling af produkter af høj kvalitet, men vi arbejder løbende på at løse dette problem og ser frem til at dele vores bestræbelser med jer.

nic_sustainability_plastic_v8_1.png

Resirkuleringslogo med Nicorette-pakke

For mere information

Johnson & Johnsons engagement
Vores dedikation til videnskab, opfindsomhed og menneskers sundhed gælder ikke kun Nicorette®. Se, hvordan vores moderselskab, Johnson & Johnson Consumer Health, fremstiller bæredygtige produkter, der hjælper os alle sammen med at leve et sundere liv på en sundere planet.

https://www.jnj.com/environmental-sustainability