NICORETTE®

NICORETTE® En fantastisk rejse

Vi hos NICORETTE® ved, at der er svært at holde op med at ryge. Et rygestop er som en rutsjebanetur - op og ned. Men et rygestop vil være være det mest utrolige du kan gøre. 

Derfor har vi besluttet af følge nogle utrolige rygestoppere på deres fantastiske rejse mod et fuldstændigt rygestop. Men de er ikke alene. Både NICORETTE®, venner og familie hjælper dem og støtter hele vejen. 

Følg deres utrolige rygestoprejse her. 

Seneste videoer: Følg rejsen til røgfrihed her

Mød rygestopperne

Billede af Pia der gerne vil stoppe med at ryge. Pia er en del af ” NICORETTE® En fantastisk rejse” og får støtte af vores ekspert Martin, til sit rygestop. Følg hendes rejse på NICORETTE®.

Pia

Alder: 49

Beskæftigelse: IT salgschef

Land: Danmark

Om Pia:

Pia går utroligt meget op i sin karriere og har en sund livsstil. Hun træner flere gange om ugen og er bevidst om sine rygevaner. Mange af Pias venner er holdt op med at ryge. En kæreste i England, som hun besøger to gange om måneden, er også rygestopper. Det motiverer Pia til at begynde sin rejse mod et rygestop.

 

Kommer snart…

Afsløres senere...

Mød coachen

Billede af Martin der arbejder som motivationscoach og vil arbejde med NICORETTE® til støtte udvalgte individer på deres fantastiske rygestops-rejse.

Martin

Coach, underviser og rådgiver i ledelse og kommunikation

Martins baggrund er life, sports og performance coaching samt profiling i sprog og adfærd. I de sidste 15 år har Martin trænet mere end 2.000 personer. Han bor i København sammen med sin kæreste og tre børn og kan lide at lave mad i fritiden.

Kommer snart…

Coachen 2

Afsløres senere...

Se rygestoppernes dagbog

Watch our quitter diaries

Kommer Snart

Kommer snart...