NICORETTE®
 • Nikotinerstatningsprodukter og e-cigaretter

  Som rygestopper er der er forskellige valgmuligheder, blandt andet e-cigaretter og nikotinerstatningsprodukter. Læs om de forskellige muligheder her.

   

  Hvad er e-cigaretter?

  E-cigaretter (elektroniske cigaretter eller ENDS, Electronic Nicotine Delivery Systems) er ofte designet, ser ud som og føles som cigaretter. De er blevet markedsført som mindre skadelige alternativer til cigaretter og til brug de steder, hvor rygning ikke er tilladt, fordi de ikke afgiver skadelig røg.

  Bør jeg bruge e-cigaretter?

  Offentlighedens interesse for e-cigaretter har gjort rygestopperne opmærksomme på den nye mulighed for at holde op. Mange vælger at bruge dem som et alternativ til cigaretter. Fordi de er designet, så de ligner og føles som cigaretter.
  Men e-cigaretternes egenskaber er ikke klarlagt. Der kræves ikke special tilladelse til at producere dem, og der er ingen regulativer eller kvalitetskrav som f.eks. for medicin. Så der findes kun begrænset dokumentation for, at de virker som hjælp til rygestop.
  Nogle mennesker er tilfredse med dem, men en nylig undersøgelse foretaget af WHO viste, at op til 2/3 af brugerne af e-cigaretter holder op med at bruge dem inden for én måned. Desuden havde brugerne af e-cigaretter statistisk lavere sandsynlighed for at holde op med at ryge, end dem, der ikke brugte e-cigaretter.

  Hvis e-cigaretter ikke hjælper dig til at holde op med at ryge, hvorfor så ikke prøve et nikotinerstatningsprodukt?

   

  Produkter fra NICORETTE®

  Hos NICORETTE® ønsker vi at hjælpe rygere med et seriøst rygestop. Vi har et bredt udbud af nikotinerstatningsprodukter, som har en veldokumenteret sikkerhedsprofil og øger chancen for et succesfuldt rygestop.

  Alle produkter fra NICORETTE® er godkendte lægemidler af sundhedsstyrelsen med beviselig effekt til rygestop. Vores produkter erstatter noget af den nikotin, der normalt kommer fra cigaretter. Nicorette behandler tobaksafhængighed ved at nedsætte rygetrangen og abstinenssymptomerne.

  Hvordan kan NICORETTE® QuickMist hjælpe dig til et succesfuldt rygestop?

  NICORETTE® QuickMist er klinisk testet. Det betyder, at der er fyldestgørende dokumentation for, at den mere end fordobler din chance for et rygestop. Samtidig er der dokumentation for, at NICORETTE QuickMist lindrer rygetrangen efter 60 sekunder. Når rygetrangen er aftaget, vil du have mere kontrol og føle dig mere sikker på, at dit rygestop vil lykkes.